Mijn vriendin en ik waren laatst een rondje aan het lopen. We hebben altijd een vaste route die we lopen. Langs de route ligt ook een kleine bos. We besloten om eens impulsief te doen en gingen door het bos. We begonnen elkaar te zoenen en al snel liep dat over in elkaar betasten. Echter is het bos erg jong en zijn de bomen erg dun. Dus om ervoor te zorgen dat niemand ons zou zien, gingen we op de grond liggen.

Het duurde niet lang of ik betaste haar hele lichaam en streelde haar dijen. Haar ademhaling ging direct omhoog. Ik legde mijn hand op haar buik en langzaam liet ik deze naar beneden gleiden. Toen ik bij haar broek aankwam hield ze haar buik in zodat ik in haar onderbroekje kon komen. Ik voelde haar schaamhaar en werd behoord geil. Aan de blik in haar ogen kon ik zien dat zij ook behoorlijk geil werd. Ik was bijna bij haar kutje, maar ik voelde al dat ze lekker nat was.

Ik hoorde dat mijn riem los gemaakt werd en ik voelde dat de knoop van mijn broek open werd gemaakt. Ze legde haar hand kort tegen mijn boxer aan. Mijn pik begon te schokken en mijn ballen trokken samen. Haar hand gleed omhoog en gleed vervolgens mijn boxer in waar ze mijn geile staaf pakte, die inmiddels al even hard was als een honkbalknuppel. Er is dan ook niets geilers dan een vrouwenhand die je kloppende, harde pik vastgrijpt.

Ik maakt haar knoop los en ritste haar rits naar beneden. Met 3 vingertoppen bewoog ik langzaam naar beneden haar broek in en tussen haar gespreide benen. Haar kutje voelde warm en vochtig aan. We waren vol overgave aan het zoenen terwijl mij aftrok. Mijn lul werd harder, gloeiend heet, vochtig en toen glibberig.

Met mijn vingers draaide ik kleine rondjes om haar clitje en ik liet vervolgens langzaam mijn vingers naar binnen glijden. Ze begon steeds heftiger te hijgen terwijl ik haar steviger stimuleerde. Het zoenen werd steeds intenser en intenser. Haar hand ging steeds sneller op en neer terwijl haar controle door de vermoeidheid in haar arm steeds minder werd. Met haar intense ademhaling en mijn verlangen om klaar te komen, kwamen we allebei lekker hard en vies klaar. Mijn sperma zat over onze kleren en haar hele broek was zeiknat van haar kutvocht. We roken naar de geur van seks.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *