Hallo! Ik ben Raoul, 49 jaren jong. Hier gaan jullie mijn Aziatische sexverhalen lezen met paar geile avonturen in de vorm van korte, maar super geile verhaaltjes. Een beetje meer over mij… Ik ben geboren in IJsland en opgegroeid in Nederland. Ik heb enorm veel gereisd in Azië en precies daar is mijn liefde ontstaan voor Aziatische meiden en rijpe vrouwen. Altijd al een voorliefde gehad voor Aziatische dames.

Na een jaar reizen in Azië heb ik jaren gewoond in dit prachtige deel van de wereld en mogen snoepen van al dat geile snoepgoed op de markt.

Thaise meiden, Japanse MILFs en Chinese jonge vrouwen. Maleisië, Indonesië, Korea en India mogen we natuurlijk niet vergeten. Super strakke kutjes, zelfs als ze oud zijn is het nog altijd strak en fijn. Vooroordelen over schaamhaar zijn allemaal waar. Aziatische vrouwen staan bekend om hun bescheidenheid, dit is allemaal waar en niet waar. Als ze eenmaal loskomen is het een en al geil genot. Hier volgen dan een paar kort verhaaltjes uit mijn tijd in Azië.

Japanse trio met moeder en dochter 👅💦

Ik woonde 1 jaar in Japan en sprak al een woordje Japans. Leuke meid ontmoet en werd tijdelijk mijn vriendin. Op een avond was ik thuis met mijn vriendin. Samen op de bank met wat shotjes alcohol. Haar moeder kwam thuis en besloot een slokje mee te doen. Dit totdat ze beide helemaal lam waren. Haar moeder vertelde me dat ze me leuk vond. Haar dochter kon niks anders dan instemmen en toelachen. Japanse moeder die met mijn flirt. Godverdomme zeg. We kwamen op het onderwerp sex en al snel ging het over trio’s.

Haar moeder pakte me beet en begon met te zoenen. Ik trok haar borsten uit haar korte jurkje en duwde mijn gezicht in haar borsten.

Ze drukte haar handen stevig tegen mijn hoofd, nog verder in haar borsten. Zonder pardon schoven mijn handen naar haar slipje en behaarde en vochtige kutje. Zonder aarzeling stop ik mijn vinger diep in haar strakke kutje. Voordat ik wist waren we allemaal naakt, inclusief mijn Japanse vriendin, en waren we bezig met trio op zijn Japans.

Als klap op de vuurpijl, zaten ze beide op hun knieën naakt op de grond met hun mondjes open vragend naar zaad.

Ik trok me stevig af boven hun gezicht en spoot alles krachtig over hun gezicht en smeerde alle overblijfselen tegen hun lippen en tepels.

Thaise MILF dubbel gepenetreerd 🤫

Thaise hoer dubbel gepenetreerd met een Thaise vriend midden in de nacht voor slechts € 2,- (inclusief btw).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *