Ik ben Dave en dit zijn mijn 8 neuk verhalen. Ik ga je alles vertellen over mijn neuk avonturen met mijn vrouw, waar ik gedurende een week elke dag 8 x heb geneukt op bizarre plekken! Laat je inspireren.

Ik ben zoals de Tripadvisor, alleen iets anders: de Fuck Advisor.

Ik adviseer je hier over culturele geile hotspots om te neuken met je partner. In het openbaar of achter gesloten deuren. Soms alleen en soms met paar vrijwilligers erbij. Je denkt vast “What de fuck, waarom 8 x op een dag gedurende een week?” Ja, ik weet het. Het is apart. We dachten samen “laten we eens wat anders doen”. Dus ja, 8 x neuken elke dag gedurende week op gekke locaties is het geworden. Hier deel ik je mijn top 8. Lees en beleef al mijn beste 8 neuk avonturen. heb je zelf ook op rare plek geneukt met je partner? laat het me weten in een reactie op dit verhaal onderaan de pagina. Veel leesplezier. Groetjes Dave.

1. Thuis geneukt door 3 negers

Het is voor sommige gek om te beseffen, maar voor mij en mijn vrouw is dit normaal. Ok, ik geef het toe: 70 keer neuken in de week is wat veel. Dit is niet normaal voor ons. Het punt is: Seks is voor ons een hobby voor ontspanning en genot. We gaan al jaren naar sm feesten en parenclubs. Inmiddels zijn we al 8 jaar bij elkaar en snoepen we beide soms buiten de deur, uiteraard met mijn of haar toestemming. Op zaterdagavond was het zover. Een nieuw experiment.

Mijn vrouw wilt thuis graag geneukt worden door 3 negers.

Dit heb ik voor haar geregeld gewoon in ons eigen huis. Toekijken hoe mijn vrouw in haar drie gaten tegelijk geneukt wordt door 3 negers. Dit terwijl ik naakt geboeid op een stoel zit toe te kijken, met een stuk tape op mijn mond en dan ook nog met een slot om mijn lul. Dat is afzien en lekker tegelijk!

2. Gij zult neuken in de kerk

Mijn vrouw en ik zijn erg gelovig.

We geloven beide in seks. “Gij zult elke dag neuken” dat is de nr. 1 uit de 10 geboden.

We gaan eigenlijk nooit naar de kerk. Het was eerste kerstdag, dus we dachten: laten we naar de kerk gaan en een stiekem plekje opzoeken.

Tenslotte, dit is waar de naam Glory Hole vandaan komt: Het heilige gat, als je weet wat ik bedoel.

Maar goed, afijn. Eenmaal aangekomen in de kerk. In de volle menigte gingen we stijlvol gekleed de kerk in tijdens de kerstceremonie. Ik in pak en zij in haar lange zwarte jurk met rode hakjes en uiteraard geen ondergoed. We vonden snel een verborgen deur dat ons leiden naar een kelder. Donker en stoffig. Geen ziel te bekeken. Met het gezang op de achtergrond begon ons seksritueel. Ik pak een stoffige tafel en leg haar gekleed op de tafel. Benen gespreid en ik begin haar lekker te verwennen met mijn tong. Het avontuur eindigt met mijn heilig water in haar gezicht.

3. Geneukt in het reuzenrad op Walibi

Wat doe je op prachtige zomerse dag in de vakantie?

Precies, een dagje in pretpark Walibi Flevoland – Daar kikker je van op.

Ik kan je verzekeren dat het reuzenrad niet de enigste plek is waar we seks hebben gehad. Het spookhuis is ook een enorme aanrader. Dan heb je prima privacy, je moet het alleen wel goed timen.

Ff vingeren of afgetrokken worden tijdens een solo rit in het spookhuis is prima te doen.

Het reuzenrad was letterlijk en figuurlijk het hoogte punt. Je stapt in en je moet hopen dat je alleen in het karretje zit. Dat was bij ons het geval en ook de karretjes voor en achter ons waren leeg. Prima voor vluggertje. Op halverwege haalt zijn ze mijn lul uit mijn broek en begint me te pijpen. De challenge voor haar: binnen 30 seconden klaarkomen. Mijn vrouw weet dat maar al te goed. Ze knijpt hard in mijn en trekt me af terwijl ze me pijpt. Binnen no-time ben ik klaar en spuit ik mijn volle lading in haar mond. Ik zie wat mensen raar naar ons kijken, maar het kan ons niks schelen. Wij genieten er volledig van.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *